Paste cu pesmet si magiun

de Zamfira in Fusilli, 14 Sep 2012 | 4994 vizualizari

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

14.09.2012, 19:56

Merisor 1

14.09.2012, 19:57

super, chiar am sa incerc reteta ta!

Zamfira 1

14.09.2012, 19:57

si Motan a facut paste cu pesmet, doar ca el nu a adaugat si magiun, multe deserturi din copilaria mea contineau magiun P.S. gustul seamana perfect cu ,,galustele cu prune,,

Zamfira 1

14.09.2012, 19:58

Motan, merisor67

Ina 1

14.09.2012, 20:00

deci sa-mi fac paste cu pesmet, ca sa stiu si eu cum sunt galustile cu prune ( ca tot n-am mancat niciodata... )

- Andreea - 1

14.09.2012, 20:01

nu am incercat niciodata...dar pare tare bun la tine in farfurie...

Miha 1

14.09.2012, 20:02

Uite-acu m-am dus si-am pus apa la fiert pentru paste. Sper sa nu le mananc singura!

Zamfira 1

14.09.2012, 20:06

Ina...da,da,da...paste cu pesmet si obligatoriu MAGIUN...pe buNE SEAMANA CU GLUSTELE!!!!!!

Zamfira 1

14.09.2012, 20:07

caroline...incearca cat mai repede

gaby_duceag 1

14.09.2012, 20:09

si pastele mele sunt aproape fierte, dar eu le-am programat cuciuperci si masline.
merita testata reteta ta

Zamfira 1

14.09.2012, 20:09

miha, sper sa va placa....gustul e foarte BUN....GALUSTE CU PRUNE PE BUNE-LEA

Zamfira 1

14.09.2012, 20:11

TESTATI RETETA SI PUNETI CAT MAI MULT MAGIUN!!!!

Bunica 1

14.09.2012, 20:17

galuste varsate

Miha 1

14.09.2012, 20:19

Galuste sparte Buni...

Zamfira 1

14.09.2012, 20:23

hi, hi, hi,,,sparte? ))

scortisoara 1

14.09.2012, 20:25

MMM yummy! ce n-as da acuma pentru o portie

portiadelumina 1

14.09.2012, 20:27

Wow, îmi aduce aminte de anii petrecuţi prin cantinele căminului-internat. Obligatpriu aveam cel puţin odată pe săptămână acest fel. Ce timpuri,ce tinereţe

Zamfira 1

14.09.2012, 20:29

Parinte am readus tineretea in seara asta )))

mamaieelena 1

14.09.2012, 20:31

place mult

alinutzika 1

14.09.2012, 20:41

delicios!!

Panacris 1

14.09.2012, 20:54

Nu am mancat niciodata, dar pare foarte apetisant De incercat

Lau 1

14.09.2012, 21:28

bun

mirela0911 1

14.09.2012, 23:33

Cu magiun nu am servit, dar sigur e bun si asa!

Laly 1

14.09.2012, 23:37

Ce bunatate

Mirela_Tilvescu 1

15.09.2012, 01:18

Si eu fac aceasta reteta, dar adaug si nuca pisata.Sunt foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuci si pesmet