Paste cu ton

de La Ancuta in Fusilli, 21 Dec 2010 | 10268 vizualizari

COMENTARII (22)

LUK 1

22.12.2010, 00:05

super a iesit..cu toata lipsa de chef 5 ..tre s arevin si cu furcile ca iar nu apar...

La Ancuta 1

22.12.2010, 00:16

voi nu aveti somn? Sa sti ca sunt tare bune pastele cu ton si rapide. Pana a mancat Dragos desertul (adica niste fursecuri) au fost gata si pastele mele

LUK 1

22.12.2010, 09:59

cred...uite ca nici azi n-au aparut furcile..ceva nu e in regula..

RuxyRux 1

22.12.2010, 10:10

Cum era sa le scap super

Dana_Retetegg 1

22.12.2010, 10:17

5

aziz 1

22.12.2010, 11:00

nu as refuza niciodata asa ceva

MotanLaOale 1

22.12.2010, 12:35

bune rau

La Ancuta 1

22.12.2010, 16:14

Ruxy nu le rata, sa sunt bune, bune

La Ancuta 1

22.12.2010, 16:14

Multumesc Retetegg

La Ancuta 1

22.12.2010, 16:14

Mona sa nici nu refuzi, ca ma supar

La Ancuta 1

22.12.2010, 16:15

Vladimir asa este.

lilik 1

22.12.2010, 16:55

kamy 1

23.12.2010, 17:25

vasazica...ptr ca nu mananc asa ceva si nici nu te-ai prea muncit sa-ti dau 3 f ?? ...e treaca de la mine 5f

alexana2008 1

03.01.2011, 23:58

buna ziua,
cu tot respectul dar...: NICIODATA ceapa la pastele cu ton si sos de rosii. niciodata bulion. daca dorim sa personalizam si sa o romanizam, atunci e ok. pofta buna

RuxyRux 1

04.01.2011, 00:04

Cu tot respectul alexana,dar am recitit reteta si nu a specificat ca ar fi o reteta italiana originala etc......e doar gustul personal si daca ei ii place acesta combinatie unde ar fi problema?

alexana2008 1

04.01.2011, 09:17

buna RuxyRux,
in bucatarie trebuie mereu sa improvizezi...e pacat insa sa nu simti gustul unei paste preparate ca "la mama" lor acasa .
cand o sa am timp suficient o sa completez si eu cateva retete.
nu o obligatoriu sa fie mai bune...dar va garantez ca vor avea gustul original.
"de gustibus non est disputandum"...eu nu reprosam...doar recomandam PS - am prieteni carora nu le-a placut pizza in Italia. pt simplul motiv ca era blatul prea subtire si pizza mult prea simpla....dar tocmai simplitatea ii da acea savoare unica.
alexandru

alexana2008 1

04.01.2011, 09:41

am completat 2 retete cu ton. sa-mi spuneti insa daca trebuie sa astept pana vor fi validate sau tb sa bifez o anumita optiune ca sa apara pe site. le-am gasit la rubrica retetele mele dar nu le-am gasit pe site.
multumesc
alexandru

aziz 1

04.01.2011, 09:57

samira2 made in Italy,ruxy avocatul apararii

gaby_duceag 1

04.01.2011, 10:02

Alexandru, ti-am raspuns eu la una dintre retete

La Ancuta 1

04.01.2011, 11:25

Dupa cum spunea si Ruxy, eu nu am prezizat ca aceasta ar fi o reteta originala italiana. Este doaro mancare rapida, penttu atunci cand iti este foame si nu ai timp de stat in bucatarie.
Asteptam retete. La multi ani!!!

alexana2008 1

04.01.2011, 14:18

am inteles postavaru cum sta treaba. dar si varianta originala (regionala) este f usor si rapid de preparat.
sper ca nu s-a simtit nimeni lezat.

La Ancuta 1

04.01.2011, 14:30

@Alexandru nu cred ca se simte nimeni lezat (cel putin eu nu). Aici toata lumea poate sa-si spuna parerea. De foarte multe ori difera retelele, chiar si cele tipic romanesti. Dar cred ca acesta este farmecul acestui site: sa schimbam retete si pareri si cel mai important sa ne simtim bine.
O zi buna iti doresc!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ardei, dovlecel si paste