Paste Farfalle cu ton si germeni de schinduf

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Farfalle, 24 Feb 2013 | 5647 vizualizari

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

24.02.2013, 19:53

Ela68 1

24.02.2013, 20:08

pastele sunt preferatele mele

Bya Ralu 1

24.02.2013, 20:10

ce faine sunt

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 20:12

si mie in plac tare, Ela

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 20:12

multumesc bya

Lau 1

24.02.2013, 20:17

Bunica 1

24.02.2013, 20:20

Bune Farffale ai facut!

Bunica 1

24.02.2013, 20:20

*Frafalle

diaconta 1

24.02.2013, 20:24

nu stiu cum sunt germenii astia,dar arata imbietor

angyb 1

24.02.2013, 20:24

ce bune

Rocsi 1

24.02.2013, 20:41

Arata bine!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 20:52

Dia multumesc Dar ce poza ti-ai tras? Noul tau look?

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 20:53

Multumesc bunica!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 20:53

Rocsi, pupici si la tine!

diaconta 1

24.02.2013, 20:57

Nu e chiar recenta poza

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 21:00

Aa, deci asa. Ne induci in eroare

diaconta 1

24.02.2013, 21:01

Nu neaparat,ca io's cam ...schimbatoare

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 21:09

Ce zci? Intru la "garant bucataras"?

Satisfyyourcravings 1

24.02.2013, 21:16

Pe placul meu!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 21:17

Multumesc Adriana

Panacris 1

24.02.2013, 21:53

Interesant! Doar că nu știu ce-s ăia germeni de schinduf Seamnănă cu germenii de grâu!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

24.02.2013, 22:11

Panacris, poti sa pui si germeni de grau, sunt superi buni si aia, chiar mai indicat pentru cei care nu sunt familiarizati cu schinduf si altele de genu
Uite aici un blog de un poti nvata mai multe despre germeni: http://germeni.blogspot.ro/.

ANNA_46 1

24.02.2013, 22:30

Asa cum spui Daciana , cu un pahar de vin alb demisec merg perfect , foarte bine arata

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

25.02.2013, 07:13

Multumesc tare mult Ana

Sim0na 1

25.02.2013, 13:07

Bun trebuie sa fie..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii si dovlecel