Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes

de Oana in Penne, 28 Apr 2009 | 102747 vizualizari

COMENTARII (2)

cezara 1

09.07.2009, 17:38

Super.

Important in reteta asta e parmezanul, care face sosul sa se lege frumos , nu e la fel cu un cascaval obisnuit.

andruus_k 1

09.11.2010, 17:17


asa le fac si eu. iubitul meu italian de origine o face(sau o facea) cu ceapa prajita si fara smantana , eu am reteta de la o alta italianca. de cand a descoperit carbonara mea.................. nu-i mai place a lui
e delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]