Tocmai vroiam să spun și eu: doar trei pere ai executat???, dar Merișor a fost mai rapidă Super interesante perele asezonate cu sos de caramel Aaa, dar cum spunea Simo și eu le vedeam în sos de vin alb, astfel nu-și schimbă culoarea Am și eu trei pere rătăcite într-o fructieră, ar trebui să probez, dar numai după ce postezi și rețeta de caramel Așă că așteptăm, adică eu și perele cu nerăbdare continuarea
Mena, eu tot aş mai fi scris, că la reţetă n-am avut mult de lucru, dar ar fi murit lumea de foame tot citind introducerea. Porţia ta Stai să-ţi explic Vino tu pe la noi că ne descurcăm, sigur!
Cristinamâine pun reţeta de caramel. Bine, mai mult pozele, că deja reţeta am înglobat-o până la urmă în cea de azi. Aşa că mâine amân ciorba şi pun caramelul) Ştiu şi reţeta cu vin, dar aia, cum îi spuneam Simonei, o ţin pentru vreun blat, poate vreoadată fac şi aşa ceva. În fine,nu mai zic multe, că nu vreau să par ca unul de ştie tot