Pesmet de casa

de alinutzika in Piine, 6 Noi 2011 | 8983 vizualizari

COMENTARII (11)

diaconta 1

06.11.2011, 15:59

e bun dar parca as prefera s-o usuc in cuptor

LUK 1

06.11.2011, 17:16

si soacra mea usuca painea in cuptor apoi face pesmetul..e o idee buna de a nu arunca paine care e mai uscat nefiind consumata la timp

Rocsi 1

06.11.2011, 17:20

am mai auzit de metoda asta

MIUTA 1

06.11.2011, 17:47

Cris2711 1

06.11.2011, 19:34

alinutzika 1

06.11.2011, 22:12

va multumesc!

Lau 1

06.11.2011, 22:55

bun

MotanLaOale 1

07.11.2011, 09:06

alinutzika 1

08.11.2011, 15:59

sufletista, motane,....

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 16:34

necesar

alinutzika 1

18.11.2011, 16:01

asa e, gabitza...Pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază