piersicute

de nadina73 in Dulciuri, 16 Oct 2010 | 23510 vizualizari

COMENTARII (82)

nadina73 1

27.10.2010, 20:51

asa e cristina

Cris2711 1

12.03.2011, 10:44

frumoase ca si tine

marcela13 1

25.10.2012, 13:17

Buna! am probat reteta pe jumatate si a fost ok, exceptand senzatia ca bicarbonatul se simte cam tare...Ai vreo sugestie?!
multumesc

ELENI 1

23.12.2012, 20:15

aceiasi "problema"o am si eu.nu merge cu praf de copt?eu asi vrea sa incerc

nadina73 1

27.12.2012, 01:13

Sarbatori fericite!
Din pacate u praf de copt nu am incercat.Da, se simte, insa dupa ce se racesc si sant umplute nu se mai simte asa de tare aroma.Sincer nu stiu ce sa zic,eventual puneti folosi mai putin bicarbonat ,nu stiu ce sa zic.Eu mereu le fac asa,si acuma de Craciun am pregatit 2 portii,,,,,,,,,,,super bune,nici o reclamatie pana acuma.
Va doresc un an nou plin cu bucurii si impliniri sufletesti

anchy 1

16.02.2013, 08:59

puteti folosi praf de copt in locul bicarbonatului linisitite, si eu mai nou in loc de bicarbonat folosesc praf de copt caaci ies aluaturile si blaturile mai pufoase, incercati doar....

nadina73 1

28.08.2013, 17:33

CU PRAF DE COPT NU IASA ANCHY cel putin la acesta reteta garantat ca nu va reusi cu praf de copt,am incercat eu .............totoal esuat.DECI PENTRU CINE VREA SA INCERCE SA NU SCHIMBE ,,,,,,,,,,,,,,,,NU VA IESI,AM PROBAT EU DIN PURA CURIOZITATE.........NU CRES,ARUNCI ALUTU.O ZI BUAN TUTUROR

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulgari de zapada