Piftie (racitura)in coaja de oua

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2010 | 15702 vizualizari

COMENTARII (55)

MIUTA 1

26.09.2010, 13:36

Excelenta idee,felicitari Nadina esti o gospodina super!!!

ovidiu79 1

20.12.2011, 15:29

am o intrebare,cata apa se pune in oala de 5 litri,am incercat reteta,dar din pacate compozitia(rezultatul final dupa o zi de dat la frigider) este foarte moale(apoasa),posibil ca am pus eu prea multa apa sau gelatina nu a fost de cea mai buna calitate

nadina73 1

27.12.2011, 22:23

Ovidiu79 sincer nu stiu ce nu ti-a reusit?Daca nu se pun oase multe pe langa carnita ,atunci trebuie complectat cu gelatina care se pune la final.Daca pui gelatina nu are cum sa nu se intareasa.La o oala de 5 litri pui carnea si zarzavaturi si restu comlectezi cu apa,,,,,,,,,,,,sa tot fie vre-o 3 litri de apa.Pe cand la piftia(raciturra)de porc se pun oase mult mai multe si ............e putin diferita fata de cea de curcan ,pui sau rata.Iti doresc o zi buna si un Craciun Fericit!

belina 1

17.01.2012, 15:23

ce frumoase sunt

ArianaBala 1

17.01.2012, 16:13

Ce rau imi pare ca n-am vazut reteta inainte de sarbatori .... super ti-au iesit piftiutele

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Racituri