Pilaf cu cocos si jumari de pasare in vas de lut

de ANCA in Pui, 30 Noi 2009 | 7947 vizualizari

COMENTARII (23)

Oana 1

30.11.2009, 16:01

Ce buuunnnn! Cum faceti jumarile si cum e untura de pasare?

rivka 1

30.11.2009, 17:07



untura ai facut-o tu? cand eram mici mancam untura de gasca pe paine (unsa) cu sare mmmmmm ce bunatateeeee

arata minunat

Michelle 1

30.11.2009, 17:11

ANCA 1

30.11.2009, 18:12

untura e facuta in casa, da, din grasimea de la gasca si cocos, cu putina carnita, pusa in tigaie, dupa ce se topeste, se toarna calda in borcan.

Oana 1

30.11.2009, 18:35

Mmm, super!

liana_geicu 1

30.11.2009, 20:52

O armonie de culori, dar si gudtul cred ca este bun!

ANCA 1

30.11.2009, 22:21

Valentina, ma tot intrebam cine se va pacali Liana, te asigur ca e gusotssssssssss

liana_geicu 1

30.11.2009, 22:52

sunt convinsa, Anca, am luat si de acasa in weekend-ul asta niste pulpe de cocos si cred ca o sa fac... eu nu am vas de lut, dara merge si fara...

ANCA 1

30.11.2009, 23:34

spor la treaba, Liana

ramo_cata 1

30.11.2009, 23:58

danygospodina 1

01.12.2009, 17:16

Woow, inca o reteta EXOTICA...hai ca aici merge, e cu orez...

Miha 1

14.12.2009, 11:25

Ce faci Ancule? Pe unde-ai disparut?

ANCA 1

14.12.2009, 12:58

pup eu pe ea de fata cu spirit de observatie! am disparut..din pacate, in spital cu Mufuletul mic..urat,urat, pneumonie.Marti ne-am externat, si alt ghinion, a pescuit un virus de acolo, si de joi pana ieri am tras-o iar din greu cu febra peste 40, salvare etc dar acum suntem bine, ne facem noi mari

Miha 1

14.12.2009, 13:03

Ufff...imi pare tare rau Anca. Multa sanatate la pui mic! Aveti grija de voi!

Adinuta 1

14.12.2009, 13:48

multa sanatate va doresc si eu!

ANCA 1

14.12.2009, 13:56

multumim mult!

ionix 1

16.12.2009, 13:57

super tare... n-am auzit in viata mea de jumari de pasare... foarte tare, sincer... cred ca are un gust foarte interesant pilaful asta

ANCA 1

16.12.2009, 22:41

da, gustul e incomparabil fata de un pilaf obisnuit, mai ales cand folosesti pasare crescuta natural, in curte, la fel si jumarile de pasare!

gaby_duceag 1

16.12.2009, 22:52

ce bun e in oala de lut!bravo!

Miha 1

16.12.2009, 23:02

Ancule, si tu pleci la plaja?

ANCA 1

16.12.2009, 23:28

Gaby, mersi..Miha, eu sunt fan declarat soare/mare/plaja..cu iarna nu ma prea impac, asa ca-s nostalgica pana vine caldura!

Nicolae 1

21.12.2009, 10:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu fasole verde