Placinta de dulma

de ionela2682 in Dulciuri, 19 Oct 2010 | 6060 vizualizari

COMENTARII (12)

Corinuta 1

19.10.2010, 16:57

arata tare apetisant!

ionix 1

19.10.2010, 17:12

chiar ma gandeam ce e dulma hehe... imi place placintuta de dovleac

ionela2682 1

19.10.2010, 17:14

Asa se zice pe la noiovleac,dulma .placintar....

adasev12 1

19.10.2010, 17:23

dulma???? pe la voi unde? n-am mai auzit....

ionela2682 1

19.10.2010, 17:31

Aproape de Cta! dobrogea !

kamy 1

19.10.2010, 19:58

arata bine dar nu-mi place dovleacul de nici un felmama mea manca...copt

Mitinita 1

19.10.2010, 20:56

Am vrut sa vad ce e dulmaua!Tare bine arata. Ce cantitate de faina se adauga?

Teo 1

19.10.2010, 21:14

este mult mai buna rulata !

Bucataras Medi 1

19.10.2010, 21:41

ce buna trebuie sa fie...............

epurasha2bb 1

19.10.2010, 22:17

minunata ! vai cum arata! mor de pofta! nici eu nu am auzit de dulam dar dovleacul mi-e tare drag! 5 furculite!cu aplauze!

ionela2682 1

20.10.2010, 14:35

Ce dragute sunteti!
fINA LA ALUAT faina cred ca intra vreo 200-300 g ,mai multa intra la intins foile,trebuie sa presari multa faina,ca la taitei,sa iasa foaia foarte subtire!

mihaelar63 1

20.10.2010, 16:38

te rog sa ne pui si traducerea
arata atat de fina, faci hap ... si gata ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

ieri la 20:34

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac