Placinte coapte la tigaie

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2014 | 8516 vizualizari

COMENTARII (27)

laura_n 1

23.03.2014, 18:05

)))) deci sunt cu dedicatie pentru Buni si Gusti ))

Aurelia 07_07 1

23.03.2014, 18:14

Super buneee !!!

Irina 1

23.03.2014, 18:16

si eu?

babi5 1

23.03.2014, 18:17

Cele mai bune

Irina 1

23.03.2014, 18:17

sa-mi fac sau cum?

ralu_ca 1

23.03.2014, 18:23

foarte bune

Panacris 1

23.03.2014, 18:26

nu mă mai joc Deja ai pus și rețeta Eu abia acu le pun la prăjit Bravo!

MotanLaOale 1

23.03.2014, 18:29

bune bune

laura_n 1

23.03.2014, 18:32

))))) muaah!

laura_n 1

23.03.2014, 18:32

Crisule, dar nu le-am prajit, le-am copt )

laura_n 1

23.03.2014, 18:34

Irina )) tu ai fost cuminte) muaah!

Panacris 1

23.03.2014, 18:42

Păi ai zis că le prăjești, că nu ai timp de copt )

deyutzky 1

23.03.2014, 18:42

vaii de mineee...sari cu o placinta si la mineeee

simonacallas 1

23.03.2014, 19:19

Tare bune sunt

simona72 1

23.03.2014, 19:23

Pt cine erau cu dedicate?? nu se vede

Bya Ralu 1

23.03.2014, 19:28

hmmmm ce faine sunt

Cris2711 1

23.03.2014, 19:49

Doua sunt ale mele

cristeena20 1

23.03.2014, 19:55

vai cve bune sunt!!!-:bd

Lau 1

23.03.2014, 20:00

ce bune

AnyCostescu 1

23.03.2014, 20:05

le adorr

Micutza Luana 1

23.03.2014, 20:14

imi plac la nebunie bunica imi facea

Mitinita 1

23.03.2014, 20:16

ce faine sunt

Rocsi 1

23.03.2014, 20:25

Ce bine arata..Daca ai una simpla vreau si eu

Valclaudia 1

23.03.2014, 20:57

le trec la favorite ca-s curioasa sa le incerc....

Lia_ 1

24.03.2014, 06:36

imi spuneai tu la reteta aia de lipii indiene pe care am facut-o, cea umpluta cu cartofi, ca faci si tu asa ceva dar cu branza . nu m-am invrednicit sa probez dar sigur le voi face ca prea mult imi plac.
vad ca de data asta nu procedezi ca la paine (si lipii) sa lasi 15 minute sa creasca o maia si pe urma sa framanti si cu sarea. de ce trebuie facut asa?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci