Platou de toamna

de Ancutsa in Porc, 17 Sep 2018 | 2936 vizualizari

COMENTARII (17)

RODIMUR 1

17.09.2018, 16:48

Au avut dreptate, ai tăi să fie încântați...E un meniu pe cinste!

MotanLaOale 1

17.09.2018, 16:58

vasimur 1

17.09.2018, 17:02

Merisor 1

17.09.2018, 18:10

Bun platou!

Ancutsa 1

17.09.2018, 19:24

Va multumesc frumos, ma bucur ca v-a placut!

Bucataras Diana 1

17.09.2018, 19:36

Rahela Velicu 1

17.09.2018, 21:38

Minunat platou!

Ancutsa 1

17.09.2018, 22:13

Diana

Ancutsa 1

17.09.2018, 22:13

Multumesc mult, Rahela!

Panacris 1

18.09.2018, 08:14

dantes 1

18.09.2018, 08:57

Bun!

mirela0911 1

18.09.2018, 09:14

Un platou grozav de bun!

Ancutsa 1

19.09.2018, 19:24

Cristina

Ancutsa 1

19.09.2018, 19:26

Multumesc frumos, domnule Dante!

Ancutsa 1

19.09.2018, 19:26

Multumesc mult, Mirela!

Rocsi 1

19.09.2018, 19:31

Super bun este totul!

Ancutsa 1

19.09.2018, 19:36

Rocsi, ma bucur ca ti-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de musaca de cartofi, cu carne tocata, de porc si cascaval