Plov

de dentistutza in Oaie, 12 Apr 2011 | 12214 vizualizari

COMENTARII (12)

aziz 1

12.04.2011, 12:53

delicios

aziz 1

12.04.2011, 12:57

Uzbekistan?ai locuit acolo?

Lau 1

12.04.2011, 14:09

delicios

La Ancuta 1

12.04.2011, 14:25

Mihaela11_jo 1

12.04.2011, 15:10

Foarte bun
Interesant; si in tarile arabe se manaca la fel din tavi mari pe care se pune orezul cu carnea; la fel se consuma orezul cu mana, facand bilute mici , cat o imbucatura; si aici se gateste un orez asemanator( doar se adauga si naut fiert la ultimele clocote
Ce diferenta este intre cele 2 feluri de chimin pe care le-ai folosit?

elena1988 1

12.04.2011, 15:22

bucatarimcudiana 1

12.04.2011, 15:29

foarte interesant

divainbucatarie 1

12.04.2011, 15:42

dentistutza 1

12.04.2011, 17:48

mihaela unul este chimen si celalat este "oriental camoun" adica mai limpede cel care se pune si la falafel.

dentistutza 1

12.04.2011, 17:49

mona, multumesc de apreciere
nu am trait in uzbekistan....

Cris2711 1

12.04.2011, 17:58

Mihaela11_jo 1

13.04.2011, 00:05

Multumesc; la noi ii spune "camun" turcesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]