Prajitura "Amandina"

de Miha in Dulciuri, 29 Apr 2009 | 35794 vizualizari

COMENTARII (14)

Irina 1

29.04.2009, 23:27

n-am cuvinte, miha...

Miha 1

30.04.2009, 11:10

Multumesc Irina!

Miha 1

24.10.2009, 22:52

Nicoleta, se insiropeaza. Multumesc de atentionare.

Catalin 1

24.10.2009, 23:42

Mister Jon, e normal sa fie varza daca in loc de zahar oi fi pus sare si-n loc de ulei ai turnat otet. Daca erai mai civilizat in comentariu, te-nvatam noi cum s-o dregi. Asa, nu iti pot spune decit ca ai trei mari probleme: esti nepriceput in bucatarie, esti necioplit in limbaj si iti lipsesc semnele de punctuatie de pe tastatura (sau nu stii sa scrii romaneste, ma rog).

ionix 1

25.10.2009, 08:22

tare comentariul lui Catalin...
Miha, sarut-mana pt amandina . Cu reteta asta chiar o s-o imbunez pe soacra-mea.

laura80 1

29.09.2010, 17:16

Arata foarte bine Miha

Miha 1

29.09.2010, 17:54

Multumesc Laura!

RuxyRux 1

05.02.2011, 00:36

La Favo...senzatie!!!

elena1988 1

04.03.2011, 16:57

mirela0911 1

19.01.2012, 21:24

Miha, ai putea sa-mi dai dimensiunea tavii, pls

Miha 1

19.01.2012, 22:19

25/35 cm Mirela.

mirela0911 1

20.01.2012, 06:58

Mersi Miha, pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]