Prajitura cu crema de gris si glazura de ciocolata

de Lavinia in Prajituri, 9 Mar 2014 | 29208 vizualizari

COMENTARII (41)

Cris2711 1

09.03.2014, 20:15

Nu pot sa zic cat de mult imi plac prajiturile tale Lavi,am mai zis,tu sti)Basta

MotanLaOale 1

09.03.2014, 20:19

Lavinia 1

09.03.2014, 20:19

Crisule drag,multumesc

Rocsi 1

09.03.2014, 20:20

Am si sosit la prajitura

Lavinia 1

09.03.2014, 20:20

Motan

Ela68 1

09.03.2014, 20:22

ooo, genul meu, cremoasa

T I M E A 1

09.03.2014, 20:23

Tare bine arata Nicicum nu ii pot inchipui sucul de rosii in prajituri, il asociez cu un sos, ciorba etc. Trebuie sa incerc de curiozitate macar

Geanina87 1

09.03.2014, 20:25

Lavinia 1

09.03.2014, 20:26

Rocsi,cu drag te servesc

Lavinia 1

09.03.2014, 20:26

Ela

Merisor 1

09.03.2014, 20:27

Ce buna este! Si ce bine arata!

Lavinia 1

09.03.2014, 20:27

Multumesc ,Timi Nici eu nu mi-l inchipuiam ,prima data am facut niste foi de post si de atunci am ramas surprinsa ca nu i se simte deloc gustul si ies foarte bune foile

Lavinia 1

09.03.2014, 20:28

Merisor drag

Florentina_Cristina 1

09.03.2014, 20:32

Valclaudia 1

09.03.2014, 20:39

o reteta demna de trecut la favorite!

Lau 1

09.03.2014, 20:48

MonaMimi 1

09.03.2014, 20:55

delicioasa

RuxyRux 1

09.03.2014, 21:02

Ce frumoasa e!

delia64 1

09.03.2014, 21:28

Ce bine arata !!!

simonacallas 1

09.03.2014, 22:29

Arata foarte bine si sigur e delicioasa

deyutzky 1

09.03.2014, 23:53

arata grozav!!!

GeorgiaA 1

10.03.2014, 00:17

Super!

tiby 1

10.03.2014, 08:15

super !

LidiaChivu 1

10.03.2014, 09:22

delicioasa!

dantes 1

10.03.2014, 10:15

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foi cu miere de albine, cremă de griş şi dulceaţă de piersici