Prajitura cu foi de napolitana

de Teo in Prajituri, 21 Noi 2009 | 22809 vizualizari

COMENTARII (10)

Teo 1

21.11.2009, 14:13

va arat mai tarziu si ce a iesit; astept "consilierul"!

liana_geicu 1

21.11.2009, 17:56

buna, buna! este o prajitura deosebita! tocmai am testat-o!

Oana 1

21.11.2009, 19:43

Arata tare bine! Dar crema e cu galbenusuri crude? nu se poate face putin la bain-marie? oricum, e super!

liana_geicu 1

21.11.2009, 19:52

Oana, eu tocmai am mai mancat 2 bucati de praji...si este foarte buna crema!

Bunica 1

22.11.2009, 11:12

Ne-ai convins. Daca nu puneai nuca de cocos era perfecta pentru mine. Dar se poate si fara nuca de cocos, ciocolata rasa este suficienta pentru cei care nu suporta nuca de cocos.

liana_geicu 1

22.11.2009, 11:46

pe langa nuca de cocos cred ca a pus si nuca pisata! oricum aceasta prajitura este fooarte buna, garantez! iar nuca de cocos parca nu prea se simte, se pune putina doar de decor pe langa ciocolata ca sa fie culori diferite....

ANCA 1

22.11.2009, 12:05

hmmm, suna bine!

Michelle 1

22.11.2009, 13:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni