Prajitura "Pacatul dulce"

de diaconta in Prajituri, 25 Aug 2010 | 18940 vizualizari

COMENTARII (48)

Bucataras Medi 1

26.08.2010, 22:44

Dia, plecam la Suceava la Gaby, ce zici?..............

diaconta 1

26.08.2010, 22:48

Mai ca n-as sta pe ganduri mai ales ca in curand e sarbatoare pe-acolo

mena29 1

28.08.2010, 16:16

madi_marin 1

28.08.2010, 17:11

wow...eu de-abia acum am vazut minunatia asta de praji..... e la favorite ....

diaconta 1

28.08.2010, 20:23

mai bine mai tarziu decat deloc Madi

Ina 1

29.08.2010, 16:06

mmmm, ce delicatesa ai tu aici!

Ina 1

29.08.2010, 16:06

Veniti cu nr. 14 de furci, ca poate fata asta-i superstitioasa la 13

diaconta 1

29.08.2010, 16:54

Nu's superstitioasa Ina uneori 13 mi-a purtat chiar noroc

onuta 1

29.08.2010, 23:21

o bunatate.

lia maria 1

30.08.2010, 13:39

Waw Dia, ce praji faina ai tu aicilas furculitele si imprumut retetaarata grozav

diaconta 1

30.08.2010, 21:41

Mersi Lia sa stii ca asa mi-a iesit la prima incercare chiar e un deliciu

Cris2711 1

04.03.2011, 18:33

placeee

diaconta 1

04.03.2011, 19:27

Cris e atat de buuuuuuuuuuna ca nici nu pot sa-ti descriu un "pacat' ce sa mai vorbim

Cris2711 1

04.03.2011, 19:33

toate pacatele sunt bune,dulci si frumoase dar fara ele nu am trai

diaconta 1

04.03.2011, 19:43

corect Cris altfel n-am pacatui daca nu ar fi atat de irezistibile

alinutza1983 1

18.05.2011, 20:28

...gata am vazut-o! credeam ca nu o postasei! faina rau prajitura asta!

diaconta 1

18.05.2011, 20:33

Alinuta,nici macar nu-i greu de facut

iulianastefan 1

19.07.2013, 23:29

buna,vreau sa stiu si eu ce dimensiuni are tava in care se coc foile?
arata foarte bine si as vrea si eu sa o incerc
multumesc

diaconta 1

19.07.2013, 23:35

Iulianastefan,nu mai retin dimensiunile tavii,dar cred ca una de 32x25 ar fi ok.
Adica nu trebuie sa fie o tava prea mare ca sa nu iasa foile prea subtiri.
Ti-o recomand cu drag,e un deliciu.
Eu am facut-o si in varianta tort,adica cu foile rotunde.
O seara frumoasa si sper sa fii multumita de rezultat

Bya Ralu 1

20.07.2013, 00:19

bun bun

angistanescu 1

22.07.2013, 11:28

dar cu galbenusurile ce fac? nu se folosesc la prajitura? ca nu vad pe nicaieri....

diaconta 1

22.07.2013, 13:39

Angistanescu,reteta asta asa am gasit-o si eu cu crema fara galbenusuri,dar cand am refacut-o(sub forma de tort) am modificat putin si am pus galbenusurile in crema,ca era pacat sa se risipeasca.
Incercand ne dam seama cum adaptam reteta propriilor gusturi.
Zi frumoasa
Uite aici varianta modficata http://www.bucataras.ro/retete/tort-pacatul-dulce-30933.html

Tuxedo 1

01.01.2014, 18:14

extraordinat tort!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de bezea cu crema de ciocolata