Praz chinezesc

de Brindusa in Pui, 9 Noi 2010 | 7182 vizualizari

COMENTARII (18)

Bunica 1

09.11.2010, 22:03

Praaaaazul , ce bun este, dar si carnita !Iau repede o portie, dau in schimb 5 furculite ,si fug

Miha 1

09.11.2010, 22:17

La Ancuta 1

09.11.2010, 23:00

ce combinatie buna

Brindusa 1

09.11.2010, 23:18

mersic fetelor

Anamaria7 1

09.11.2010, 23:25

ador retetele chinezesti 5

lia maria 1

10.11.2010, 09:19

super faina reteta imi place si cu siguranta am s-o execut si asta cat de curand

divainbucatarie 1

10.11.2010, 09:20

sunt un fun al manacrii chinezesti!

mamaieelena 1

10.11.2010, 09:23

imi plac foarte mult mancarurile chinezesti, au o particularitate deosebita la arome si stilul de pregatire: bun cu multe furci

elfix 1

10.11.2010, 10:28

Arata super !
Voi incerca si eu

MotanLaOale 1

10.11.2010, 10:32

MIUTA 1

10.11.2010, 11:46

FOARTE BINE ARATA SI CRED CA E DELICIOS.....

Sylvia 1

10.11.2010, 12:29

Imi era dor de o mancarica chinezeasta facuta de tine

Brindusa 1

10.11.2010, 18:22

Lia, in mod sigur o sa-ti placa.

Brindusa 1

10.11.2010, 18:23

Sylvie, pentru tine oricand

ionix 1

10.11.2010, 18:25

unde ziceai ca stai? ador bucataria chinezeasca

elena1988 1

10.11.2010, 18:41

Laly 1

10.11.2010, 22:05

Buuuuuuuuuun

MIUTA 1

10.11.2010, 22:56

Foarte bine arata si nu ma indoiesc ca e si foarte bun....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza