Praz umplut cu orez si ciuperci

de Bunica in Mancaruri de post, 18 Dec 2011 | 7763 vizualizari

COMENTARII (20)

Adinuta 1

18.12.2011, 19:27

bun, bun

Bucataras Medi 1

18.12.2011, 19:36

interesant,imi place.

Ubulika 1

18.12.2011, 19:38

mena29 1

18.12.2011, 19:46

diaconta 1

18.12.2011, 19:48

Buni,ce bunaciune ai facut imi place

Dana_Retetegg 1

18.12.2011, 19:54

Si mie-mi place muuult!!

Cris2711 1

18.12.2011, 20:39

ce deliciu ingenios

Lau 1

18.12.2011, 20:47

trebuie sa fie bun

mihaelar63 1

18.12.2011, 21:01

Si cu ciuperci !!!
Pastreaza si pentru mine o portioara
La mine ingredientele in trend in acest sezon au fost prazul si apio, dau un gust fabulos reteelor cu care eram obisnuita

Ina 1

18.12.2011, 21:12

Daca vede Costel reteta asta, ma pune la treaba rapid Doar ce a terminat prazul cu masline

Mitinita 1

18.12.2011, 21:17

noi am facut ieri supa de praz cu cartofi...tare bun e prazul asta!

MotanLaOale 1

18.12.2011, 22:58

mamaieelena 1

18.12.2011, 23:34

ce rabdare ai avut bunica dar a iesit f bine

marieta 1

18.12.2011, 23:36

cred ca este foarte bun!!

Dana Cristea - pusikmea 1

19.12.2011, 07:05

wow!!!!!!!sunt sigura ca e delicios

gaby_gabytza 1

19.12.2011, 09:39

Bunica 1

19.12.2011, 18:41

Stiti cat este de bun? S-a terminat rapid

Oana 1

21.12.2011, 08:40

Foarte bun trebuie sa fie! Iamii!

simo_brkic 1

02.01.2012, 19:13

Panacris 1

12.04.2016, 19:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Praz umplut