Prima mea piftie

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 5705 vizualizari

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

05.01.2011, 22:55

Prima ta piftie arata foooooaaaaarte bine!!!

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 22:57

super

LUK 1

05.01.2011, 23:47

e frumoasa

nadina73 1

05.01.2011, 23:50

Felicitari inceputu e mai greu arata tare bine

Brindusa 1

06.01.2011, 00:16

Multumesc. Chiar a aratat simpatic Si cica a fost si buna

Ligia Bxl 1

06.01.2011, 01:04

MotanLaOale 1

06.01.2011, 08:36

Cris2711 1

06.01.2011, 10:35

Brandusa pentru prima ta piftie

Rocsi 1

06.01.2011, 10:57

e un inceput pentru toate

MIUTA 1

06.01.2011, 11:56

Arata foarte bine

dinugaber 1

10.12.2011, 09:19

Daca zeama nu este limpede se foloseste un albus batut bine si turnat peste lichidul respectiv. E bine ca zeama sa nu fie clocotita cand se adauga albusul. Apoi se fierbe cateva minute si se strecoara. Va fi perfect limpede. Galbenusul fiert este foarte decorativ in aspic, ca si un morcov taiat felii. Vezi si cartea "BUCATARIE ROMANEASCA" de i.nEGREA SI F.BUSCA.

Bucataras 1

10.12.2011, 09:33

dinu, multumim pentru tipsuri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc