Prinz de duminica, la curte, soare, aer curat

de Gusti in Pui, 23 Mai 2010 | 8313 vizualizari

COMENTARII (66)

gaby_duceag 1

23.05.2010, 15:35

Bucataras 1

23.05.2010, 15:35

cartofii astia noi facutzi la cuptor, intregi - caci erau micutzi - sint o nebunie. le-am preparat separat un sos de iaurt 0,1% cu usturoi verde tocat marunt, marar si castraveciori, o nebunie

ramo_cata 1

23.05.2010, 15:43

sosul suna demential

gaby_duceag 1

23.05.2010, 15:44

gasca mea nu papa castraveciori. incearca data viitoare o maioneza de usturoi (7-8 catei de usturoi,sare,ulei), in care sa adaugi vreo 200-300 gr smantana, miez de nuca macinat si o lingurita zahar. e o nebunie, papa si puii mei care de obicei nici nu se ating de usturoi.

Bucataras 1

23.05.2010, 15:47

chiar ca suna misto, n-am incercat niciodata cu nuca pisata ... iar de smintina ma feresc. pt ca e prea buna si as minca prea multa si nu vreau pt ca-i grasa, d-aia folosesc iaurt degresat. acum am pus milli, care e f misto, e mai cremos decit altele (paharute mici - prima data cind iau)

gaby_duceag 1

23.05.2010, 15:48

e prima data pentru ca pan' acum n-ai avut bani))acu' ti-au dat bunicii))))

Bucataras 1

23.05.2010, 15:52

haha, nu-s bunicii mei ma ... eheee, tataie avea gradina cind eram mic si ma mai lua cu el in piata. vindea vinete, ardei, rosii ... il ajutam si imi mai scapa si mie cite o fisa de 3 lei sau de 5 lei. Uneori imi promitea "un pol". Stii ce-i ala?

gaby_duceag 1

23.05.2010, 15:53

20 bani)). nu stiu, ca io nu stiu nica

gaby_duceag 1

23.05.2010, 15:56

gata, stiu! iti promitea ca te duce la polul nord ..sau..sud))

Bucataras 1

23.05.2010, 15:56

hiihihi ... nica a lu' stefan a petrei ciubotaru

Bucataras 1

23.05.2010, 16:07

ma retrag, ne auzim mai pe seara

ANCA 1

23.05.2010, 16:24

mersi, Bucataras, de lamuriri! sos de usturoi cu nuca fac si grecii, am mancat acolo, o nebunie! si noi facem mujdeiul cu iaurt degrasat, bestial!..

gaby_duceag 1

23.05.2010, 16:25

asa-i Ancutz?.Sefu' la revedere!

Dana Cristea - pusikmea 1

23.05.2010, 16:33

pacat ca am ajuns prea tarziu, ma ofeream eu cu cartofiorii la cuptor ca erau deja facuti, la schimb cu o portie din puiul ala care arata demential, sau nu, mai bine cu vasulsa aveti o zi superba in continuare

ANCA 1

23.05.2010, 16:54

Gabytz, grecii nu-l fac cu maioneza, sau ma rog, pe unde am mancat eu! era facut din nuca macinata, usturoi si un strop de ulei de masline

gaby_duceag 1

23.05.2010, 17:24

dar nu cu maioneza din ou, usturoiul facut maioneza, la asta ma refeream. apoi pun smantana,nuca si putin zahar(depinde de cantitate.

Ina 1

23.05.2010, 17:28

Ce bine arata vasul roman in iarba verde.......de mancare, nu mai zic nimic

Rocsi 1

23.05.2010, 18:12

si eu stau la rand bucataras..

luminita20_2006 1

23.05.2010, 18:20

vai ce v-ati distaratsuper....nu mai cer si eu o bucatica sa sunt sigura ca nu a mai ramas nimic

nadina73 1

23.05.2010, 18:32

si aici e cald si bine ,dar cu siguranta am ajuns tarziu ,oricum arata super bine

Miha 1

23.05.2010, 18:54

Plecaciuni zeului Bucataras pentru razele de soare trimise la Iasi.

Sylvia 1

23.05.2010, 19:50

Acum am revenit si noi in casa, abia astept sa vad impresii de la pui poate e pui dezosat totusi ca si in reteta lui Julie cu gasca din film . Eu am in plan saptamana viitoare sa fac un pui dezosat umplut sa vad ce iese . Cu muzica ce sa zaic eu la asa meniu as asculta o muzica de pahar din perioada interbelica a Bucurestiului de alta data

gaby_duceag 1

23.05.2010, 19:56

Sylvia 1

23.05.2010, 20:11

Gabyyyyy e mortala nu puteai nimeri mai buna Eu am lucrat la un post de Radio local vreo 3 ani in studentie, atunci am invatat sa gust muzica romanasca cu adevarat . As mai adauga asta http://www.youtube.com/watch?v=zp907GW38OI Jean Moscopol cu varianta lui originala de la "Vrei sa ne-ntalnim sambata seara ? " cea mai veche varianat am auzit-o din 1930 cantata de Dorel Livianu , minunat tango

Ina 1

23.05.2010, 20:22

Bv, Gaby

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut la cuptor cu cartofi