Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dya Daniela Andrei in Pui, 9 Noi 2014 | 13903 vizualizari
Adele 1
Bun
reisnaor_2006 1
foarte apetisant
Dya Daniela Andrei 1
Multumesc!
Constelatialeu 1
S-a dat cucul la pui...
Cleme, ducea lipsa
Bya Ralu 1
Câte face cucu ăsta
Lau 1
Cleme))
delia64 1
Ploua -n gura !!!
deyutzky 1
buuuuun
Gherca Daniela 1
T I M E A 1
ce bunatate
Ina 1
bun o fi
Corinuta 1
Bun cuc! Bun pui!
Merisor 1
Bun, bun!
Valclaudia 1
super! Si de-aici as gusta putin.....
Rocsi 1
Apetisant
Oana 1
Eu am tot facut pui pe sticla in ultimul timp si ma batea gandul sa fac si la cuc...iese crocanta pielea? nu se usuca carnea? Arata bine in poza
babi5 1
V
Oana depinde cum il pregatesti. Adaugand apa si vinul, a fost mai mult inabusit. Iar puiul, fiind destul de gras, s-a colorat frumos. Ca sa fie rumen trebuie intors pe toate partile, sa se coaca uniform. Eu nu am mai avut timp pentru asta.
Rocsiuta Babi
Panacris 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:47
ieri la 10:53
de Caty 3
pe 29.10 la 20:42
pe 29.10 la 13:55
pe 29.10 la 13:15
de Rocsi 9
8 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Rocsi
vasimur
roxanabucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
liana10 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!