Pui la cuptor in vas acoperit

de articook in Pui, 6 Iul 2010 | 5647 vizualizari

COMENTARII (12)

Ina 1

06.07.2010, 18:05

Imi place

Ina 1

06.07.2010, 18:06

singurul lucru cu care nu-s de acord, e ca arunci bunatate de piele de pe pulpe

Bucataras 1

06.07.2010, 19:42

f bine face, ca e grasaaa

Ina 1

06.07.2010, 19:56

grasa, da' bunaaaa....

Ina 1

06.07.2010, 19:56

sotul meu cand vrea carne de pasare, imi zice sa-i dau o bucatica cu "colesterol" mult ( adica piele)

ela 1

06.07.2010, 20:06

nici eu nu mananc pielita ....

ana 1

06.07.2010, 21:38

Noi suntem fani pielicica crocanta

silvi0ara 1

06.07.2010, 22:10

Foarte bun,dar tot asa,fara "colesterol"

Julie 1

06.07.2010, 22:17

Eu am arderi rapide ...asa ca as vrea cu piele crocanta, te rog!!

lia maria 1

07.07.2010, 08:24

o mancarica buna

articook 1

07.07.2010, 11:42

...ma bucur ca va place reteta, acuma fiecare o poate face cu sau fara pieledar va recomand fara...pentru ca oricum se pune putin ulei si nu mai e nevoie de alta grasime... secretul la reteta aceasta e vasul in care am gatit.o ...am facut si varza la cuptor tot in el si a iesit perfect

Ligia Bxl 1

27.02.2011, 20:55

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]