Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2013 | 4728 vizualizari

COMENTARII (13)

Merisor 1

19.10.2013, 09:51

Dea_Dea 1

19.10.2013, 09:57

Pfff facem schimb Meri ? Eu iti dau deasta tu imi dai paine daia cu iaurt

Merisor 1

19.10.2013, 10:00

Dea, aia e mancata demult

deyutzky 1

19.10.2013, 10:00

Bucataras Medi 1

19.10.2013, 10:05

delicios!

MotanLaOale 1

19.10.2013, 10:56

adry88 1

19.10.2013, 11:18

bun bun

Strawberries thoughts 1

19.10.2013, 11:32

Suna delicios, insa am o intrebare: ce fel de miere ai folosit? Stiu ca exista un fel de miere speciala care se poate folosi la gatit. Din cate stiu eu, mierea normala, la temperaturi mai mari de 40 de grade, este toxica.
Multumesc

Cris2711 1

19.10.2013, 12:22

Dea_Dea 1

19.10.2013, 12:54

Iulia , eu am folosit miere de casa, nu speciala, si oricum nu lasi mult numai cat sa se inmoaie sa acopere putin pulpele

Dea_Dea 1

19.10.2013, 12:55

Meri nu-i nimica ca si asta e mancata de mult

babi5 1

19.10.2013, 14:34

Rocsi 1

19.10.2013, 22:33

Maine vin la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

Cremă de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 23.07 la 09:47

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui