Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela2682 in Prajituri, 9 Apr 2010 | 29062 vizualizari
ionix 1
ceva in genul asta fac si eu de post... cu ulei in loc de untura... tot asa cu aluat ras... eu pun aluatul la congelator inainte sa-l rad... si eu ung cu gem sau pun mere... e buna
de ce-i zice raioasa??? pt ca se rade aluatul???
ionela2682 1
asa cred si eu ca de la aluatul acela ras i se trage denumirea! ideea este ca iese un aluat foarte fraged!
Rocsi 1
si eu fac asa dar putin altfel ingredientele park dar tot cu aluat ras..
Teo 1
''raioasa'' e grozava, !
multumesc teo!
Cris2711 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:37
ieri la 20:44
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
vasimur
Bucataras
RODIMUR
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!