Reteta de prajitura tavalita in nuca de cocos, favorita sarbatorilor noastre

de RODIMUR in Prajituri, 17 Mai 2017 | 12477 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

17.05.2017, 09:57

Tăvălită, netăvălită, miezul contează, acolo se află bunătatea, cum bine ştim. E drept, contează şi aspectul, dar la picnic dictează foamea, nu ceea ce ţine direct de mise-en-place.
Bun!

MotanLaOale 1

17.05.2017, 09:57

RODIMUR 1

17.05.2017, 10:26

Mulțumesc pentru aprecieri, porțiade lumină!i! Specificația "Rețetă pentru picnic" este pentru un concurs de aici, de pe site... Pentru foamea de la picnic, urmează și ceva de bază...

RODIMUR 1

17.05.2017, 10:27

Mulțumesc,. Motănel pentru susținere!

Ancutsa 1

17.05.2017, 10:49

mirela0911 1

17.05.2017, 11:07

In copilărie erau preferatele mele!

RODIMUR 1

17.05.2017, 11:27

Vă mulțumesc, Ancutza și Mirela, pentru aprecieri!

Constelatialeu 1

17.05.2017, 14:46

Imi place dar sa fie tavalita prin nuca autohtona.

RODIMUR 1

17.05.2017, 15:03

Bine, Leoaico! Cum vrei tu...!

miki_a 1

18.05.2017, 00:02

Îmi place mult!

RODIMUR 1

18.05.2017, 06:28

Mulțumesc! Și mie! E bine că sunt pufoase, dulci, aromate și nu atât de sensibile precum prăjiturile cu cremă...

oanapl 1

19.05.2017, 10:22

Ce bine arata! Cred ca a fost delicioasa prajitura!

RODIMUR 1

19.05.2017, 10:41

Mulțumesc, Oana! Așa este, e foarte bună, mai ales că am o oarecare experiență în a face această prăjitură, care îmi iese pufoasă și aromată. Îmi place esența de rom, în dulciuri...

dantes 1

20.05.2017, 08:13

Buna!

RODIMUR 1

20.05.2017, 08:44

Mulțumesc frumos, Dante!

CiolpanAndrada Gabriela 1

30.09.2017, 18:16

Dar praful de copt unde il pui ?) sau cum iti creste tie aluatul ?

RODIMUR 1

30.09.2017, 19:09

CiolpanAndrada Gabriela - Eu nu pun praf de copt la această prăjitură, așa cum nu pun nici la chec. Dacă se bat ouăle bine și se respectă rețeta, aluatul crește foarte frumos, fără praf de copt și fără bicarbonat. Eu știu că unele persoane pun praf de copt inclusiv la găluștele din supă, dar nu este normal așa. Dacă nu crezi, nu ai decât să încerci. Sau n-ai decât să pui în prăjiturile tale. Eu le fac pe ale mele așa cum știu, fără praf de copt și e mai bine și mai sănătos așa. Și am făcut de zeci de ori rețeta asta...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu bulion