Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 8017 vizualizari

 

Idei rapide de aperitive delicioase, pentru mese festive.

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza feta
  • 2 ardei capia copti
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 50 g iaurt grecesc
  • 1 catel mic de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • rosii micute pentru umplut
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt:

Branza feta se sfarama intr-un bol cu furculita. Se adauga ardeiul copt tocat cubulete, catelul de usturoi dat pe razatoarea mica, patrunjelul tocat marunt si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se pune iaurtul grecesc si se omogenizeaza compozitia.

Se scobesc cu grija rosiile, se lasa cu gura in jos sa se scurga de zeama si apoi se umplu cu crema de branza.

Se decoreaza cu frunze de busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute cu ciuperci si legume