Royal Icing

de Doralinda in Torturi, 17 Iun 2013 | 10738 vizualizari

COMENTARII (30)

Doralinda 1

17.06.2013, 20:09

Soryna, daca vei urmari pas cu pas reteta asta, iti va iesi cu siguranta!

soryna1981 1

17.06.2013, 20:25

Ms mult.....in poza sunt ceva floricele facute din aceasta pasta...sa inteleg ca le-ai facut cu spritul apoi le lasi la intarit si poti orna cu ele?....

Doralinda 1

17.06.2013, 20:39

Exact soryna, le-am lasat peste noapte si l-am folosit a doua zi, s-au intarit ca niste bomboane, asa ca mi-au stat foarte bine pe tort! Iar din cele care mi-au ramas, le-am pus intr-o cutie inchisa ermetic si le poti folosi in urmatoarele 2-3 saptamani( sunt ca si bomboanele din comert, care stau pe rafturi cu lunile cred!) cand faci ornamente, sa le pui pe o foaie de copt ca sa le poti dezlipi usor fara sa se sparga!

loredanaaa 1

17.06.2013, 23:39

ce fain

Doralinda 1

18.06.2013, 01:46

Loredana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Cameo