Rulada cu creier

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2011 | 16426 vizualizari

COMENTARII (38)

horia 1

15.04.2011, 08:43

asta-mi place foarte mult.toate preparatele pe baza de creier sunt un deliciu.prezentare de nota 20.multumim!

horia 1

15.04.2011, 08:43

sa aveti un sfarsit de saptamana placut!

carmenvlad 1

15.04.2011, 09:00

Imi place combinatia ingredientelor si rezultatul este minunat. O prezentare eleganta. Bravo!!

La Ancuta 1

15.04.2011, 10:12

Horia iti multumesc, esti tare dragut
Weekend placut!

La Ancuta 1

15.04.2011, 10:12

Carmen multumesc

MotanLaOale 1

15.04.2011, 14:44

buna buna

Sidy 1

15.04.2011, 15:00

Ce ma bucur ca vi-a placut.....
A iesit tare faina ! Sa va fie de bine

bucatarimcudiana 1

15.04.2011, 23:32

La Ancuta 1

16.04.2011, 18:36

vladimir multumesc

La Ancuta 1

16.04.2011, 18:38

Sidy multumesc pentru reteta. Tare buna, mai ales ca noua ne place mult creierul

La Ancuta 1

16.04.2011, 18:38

Diana multumesc

gaby_duceag 1

16.04.2011, 18:45

Si noua ne place.
De fapt..pe Cezar l-am pacalit doar in budinca sa-l manance )); asa ca poate si asta i-ar placea

La Ancuta 1

16.04.2011, 18:50

Daca il mananca in budinca, sigur o sa-i placa si asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel