Saratele rotunjoare

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2010 | 11460 vizualizari

COMENTARII (8)

Teo 1

15.02.2010, 15:00

vai , ce ''rotunjoare; '' frumoase ti-au iasit!stiu cat sunt de gustoase;partea perforata este ''cuibul'' unde se aseaza umplutura,nu? minunata ideea!

madi_marin 1

15.02.2010, 15:29

mie nu mi se par ,,chinuite,,.....chiar sunt dragute si arata delicios.....

liana_geicu 1

15.02.2010, 22:49

Multumesc pentru aprecieri, chiar sunt bune, o sa mai fac pentru ca se fac repede!

Bunica 1

16.02.2010, 20:42

Oooooo! A intrat Lia in bucatarie ! Mi-ai lipsit tu si preparatele tale rapide . Rotunjoarele s-au rostogolit spre gura mai repede decat turtita rumenita.

Teo 1

16.02.2010, 21:46

bunica, daca ai stii cat sunt de bune si de frumusele! arata mai bine in realitate;

liana_geicu 1

16.02.2010, 22:41

Au mai ramas doar cateva simple, cele cu chimen s-au terminat primele, au fost si cele mai bune, zic eu....

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:08

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]