Sarmale cu spanac, ghebe si carne de pui

de AnyCostescu in Pui, 26 Mar 2014 | 3763 vizualizari

COMENTARII (23)

Satisfyyourcravings 1

26.03.2014, 13:32

Imi place!

Tabita _ 1

26.03.2014, 13:38

Super!

reisnaor_2006 1

26.03.2014, 13:40

delicios

MotanLaOale 1

26.03.2014, 13:48

anca_rm 1

26.03.2014, 13:55

foarte buneee

GeorgiaA 1

26.03.2014, 14:08

Dya Daniela Andrei 1

26.03.2014, 14:15

Bune!!!

AnyCostescu 1

26.03.2014, 14:26

merci

Lau 1

26.03.2014, 15:03

cristeena20 1

26.03.2014, 16:26

laura_n 1

26.03.2014, 17:42

mi-ai facut pofta de prima data cu ele

AnyCostescu 1

26.03.2014, 18:10

Multumesc pt aprecieri dragilor

AnyCostescu 1

26.03.2014, 18:11

laura draga sunt atat de bune!!!n
ma gandeam ca daca combin spanac si ghebe imi iese o catastrofa, dar din contra is bune rau daca 4 persoane au mancat un sfert de oala de 10 l iti dai seama

Rocsi 1

26.03.2014, 19:27

Arata bineee dar nu le am deloc cu spanacul. Mananc eu sarmalele mele de post cu ghebe

AnyCostescu 1

26.03.2014, 19:36

rocsi nici eu nu ma arunc dupa spanac decat in diverse combinatii simplu nu imi place

simonacallas 1

26.03.2014, 19:57

Bya Ralu 1

27.03.2014, 04:58

bune

dantes 1

27.03.2014, 06:59

interesante

Panacris 1

27.03.2014, 07:37

De probat! Interesant sosul de smântână cu hrean!

simona72 1

27.03.2014, 07:58

Interesanta combinatia!

AnyCostescu 1

27.03.2014, 14:12

multumesc

AnyCostescu 1

27.03.2014, 14:13

Cris e simplu. Amesteci smantana cu hrean si lasi cateva ore sa se combine aromele.

Pushaa 1

27.03.2014, 15:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post