Schnitzel vienez

de kitchenflavors in Porc, 17 Dec 2010 | 14428 vizualizari

COMENTARII (16)

lia maria 1

17.12.2010, 14:23

sunt prima Anita, imi dai mie platoul ala din poza ?

kitchenflavors 1

17.12.2010, 14:34

Cu cea mai mare placere Lia, te pup

MoliCook 1

17.12.2010, 14:57

LUK 1

17.12.2010, 15:51

ii las platoul Liei..eu iau snitzelul 5

MotanLaOale 1

17.12.2010, 15:52

bun bun

giuliana 1

17.12.2010, 17:21

daca luk iti lasa platoul eu il iau cu totul

Rocsi 1

17.12.2010, 17:44

mena29 1

17.12.2010, 19:57

RuxyRux 1

17.12.2010, 22:20

Grozav!!!!

mamaieelena 1

17.12.2010, 23:29

gustos

MIUTA 1

17.12.2010, 23:36

Arata foarte bine super 5 furcu

La Ancuta 1

18.12.2010, 23:46

merceleo 1

13.07.2011, 18:28

Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau dar snitelul vienez se face exclusiv cu carne de vitel. Cu carne de porc e un simplu snitel pané dar nicidecum vienez. E o mare diferenta, va rog sa probati!

Bya Ralu 1

30.08.2012, 14:00

excelent

Catasidana 1

20.01.2013, 13:26

.....si nicidecum nu se serveste cu piure de cartofi.... Doar salata de cartofi(in stil austriac) ori orez cu boabe de mazare.

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 19:41

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

ieri la 15:27

Salată Șuba

ieri la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc si cartofi la cuptor