Scoici inabusite (Ameijoa á Bulhão Pato)

de xana in Fructe de mare, 14 Aug 2013 | 3724 vizualizari

COMENTARII (14)

Bunica 1

14.08.2013, 17:35

Pe placul meu!

Bya Ralu 1

14.08.2013, 17:38

ce-mi plac astea nu sunt vongole?asa se numesc in italiana...in romana nu stiu

MotanLaOale 1

14.08.2013, 17:45

Panacris 1

14.08.2013, 17:49

xana 1

14.08.2013, 17:55

Da, in italiana, scoici e vongole, daca nu ma insel, eu am tradus din portugheza(ca sa fiu mai sigura)cu google si mi-a dat `scoici` Sunt vietnameze, cred ca la noi se gasesc din astea.

xana 1

14.08.2013, 17:58

simona72 1

14.08.2013, 18:38

Corinuta 1

14.08.2013, 18:51

Interesant, nu am papat!

xana 1

14.08.2013, 19:18

Sunt foarte bune si rapide, eu le fac de multe ori. Am uitat sa mentionez in reteta ca cele care nu se deschid la fiert, le aruncam

Bya Ralu 1

14.08.2013, 19:29

asa e se arunca ca nu sunt bune,poti sa modifici

roxana_simona 1

14.08.2013, 19:30

bune

Rocsi 1

14.08.2013, 21:25

xana 1

16.08.2013, 02:00

anysymao 1

28.09.2013, 23:00

da asa este mîncărurile potugheze sunt foarte gustoase si sănătoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Phad Thai cu creveti