Secretul oului roşu~~ Ouăle mele roşii

de ionix in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2010 | 8600 vizualizari

COMENTARII (11)

susu 1

07.04.2010, 18:10

Frumoase outele tale. Pana anul acesta numai rosii am facut fara sa folosesc si alte culori dar anul acesta am zis sa incerc ceva nou si am folosit abtibilduri

Dana Cristea - pusikmea 1

07.04.2010, 18:39

uite furculitele

Rocsi 1

07.04.2010, 19:12

frumoase outele tale...

Oana 1

07.04.2010, 19:32

Frumoasa prezentare, Ionixule! si eu le fierb in apa cu sare, dar fara otet...pe-asta il pun doar in vopsea

ionix 1

07.04.2010, 22:11

@Susu... pai, eu n-am facut inca dar vreau sa fac... dar nah, eu sunt ca vulpea aia care n-ajunge la struguri si spune ca-s acri

ionix 1

07.04.2010, 22:11

fetelor, va multumesc

Brindusa 1

08.04.2010, 12:14

Sa stii ca nu numai tu ai piticii astia . Daca ar fi numai dupa mine, si eu tot numai rosii le-as face. Cum insa mai am si pe altii in familie ....

ionix 1

08.04.2010, 15:53

@Brindusa... cunosc cunosc

lia maria 1

12.04.2010, 09:51

Furculitele, vin si de la mine

ionix 1

12.04.2010, 14:35

mersi

elena1988 1

04.03.2011, 10:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]