Somon cu sos de iaurt si menta

de Lia_ in Somon, 15 Aug 2013 | 9399 vizualizari

COMENTARII (31)

babi5 1

15.08.2013, 19:32

Bya Ralu 1

15.08.2013, 19:53

imi place cum arata!super

Lia_ 1

15.08.2013, 20:15

multumesc, e satios si racoritor in acelasi timp

Ina 1

15.08.2013, 20:18

Foarte bine arata!

Corinuta 1

15.08.2013, 21:17

Foarte buna papica! E pe gustul meu!

Lia_ 1

15.08.2013, 21:41

Multumesc Ina si Corina, ma bucur daca ne potrivim in gusturi

FlaviaD 1

15.08.2013, 22:18

Si arata bestial

Lia_ 1

15.08.2013, 22:31

Multumesc Flavia!

mihaelar63 1

15.08.2013, 22:36

Sunt fan-peste , nu poate sa nu-mi placa

gaby_duceag 1

15.08.2013, 23:02

SUPER

Lia_ 1

15.08.2013, 23:06

Hei, Gaby, multumesc!

Mihaela, daaa, am vazut in profilul tau "...peste legume, legume-peste.."

simona72 1

15.08.2013, 23:53

Ador pestele, super reteta!

Lia_ 1

16.08.2013, 00:18

Simona, cu reteta asta am avut noroc ca am mai testat-o o data si am selectat-o din cateva care mi-au placut pana acum (din pacate nu am o lista prea lunga cu ce mi-a placut cu adevarat din ceea ce am gatit de pe net) dar aici pe bucataras chiar ca ai de unde alege.

Lia_ 1

16.08.2013, 00:24

Eeeei, dar ce-avem noi "aicea"??? Mi-a aparut pe poza sigla cu "garantat bucataras"

Aaaa, pai asta inseamna ca intocmesc corect pentru un incepator pe site si daca v-a si placut, asta nu poate decat sa ma bucure. Multumesc!

Si sotul meu care habar nu are ce fac eu pe aici, crede ca toata atentia in plus la prezentarea mancarii pe care i-o ofer este in semn de deosebit respect si "consideratiune" pt. el

e, glumesc! ... in general le prezint mancarea asa cum vad in reteta originala ca-mi place cum se bucura si sa primesc aprecieri

RuxyRux 1

16.08.2013, 00:29

O reteta deosebita si extrem de delicioasa cu siguranta! Eu prepar somonul cam in aceiasi maniera, de regula marinada o fac fara usturoi, pentru ca il servesc separat cu sos de usturoi si iaurt...iar sosul nu l-am preparat niciodata cu menta, insa merita probat ...somonul nu il prajesc , il pun pe sare la cuptor sau il pun pe gratarul din gradina...oricum l-ai prepara e tare bun! Arata grozav!

Lia_ 1

16.08.2013, 00:43

Multumesc, Ruxy!

Aaa, da, pe gratarul din gradina e la superlativ.

Pe sare la cuptor, f. interesant dar trage sare? Ce-i drept ca la cartofii Byron nu s-au sarat dar era coaja lor ca o protectie. La fileu ar fi pielea dar la medalion ce te faci? Precis se sareaza la greu, n-are cum!!!

Si cam cat timp se coace la cuptor pe sare?

RuxyRux 1

16.08.2013, 01:00

Eu cumpar somon intreg iar sotul meu il portioneaza file, il asez pe partea cu piele pe pat de sare grunjoasa gros si il tin la 200 de grade 40 de minute, desigur dupa ce l-am marinat asa nu se sareaza absolut deloc medalioanele nu merg

Lia_ 1

16.08.2013, 01:02

asa mult 40 min? ... pestele se patrunde repede ... dar tu stii mai bine ca ai facut

RuxyRux 1

16.08.2013, 01:23

Am la cuptor(electric) program rapid la 200 grade de 30 de min...dau drumul nu are preincalzire, pun somonul, il las pana la sfarsit adica o jumatate de ora dupa care il mai pun pe 30 de min insa il scot dupa zece sau 15 min cand se rumeneste frumos....poti vedea in retetele mele de peste cum arata in poze nu imi place putin facut ci foarte bine facut

xana 1

16.08.2013, 02:08

Desi nu apreciez prea mult somonul, cred ca menta ii da un gust bun si arata si bine! Imi place cum ai amanuntit modul de preparare

Panacris 1

16.08.2013, 08:01

Sidy 1

16.08.2013, 08:11

Cu siguranta este un rasfat pentru cei ce iubesc pestele ! Arata exceptional si sosul acela cu siguranta este delicios !
Zau ca merita testata reteta

Lia_ 1

16.08.2013, 09:35

xana, Cris, Sidy va multumesc

Rocsi 1

16.08.2013, 15:50

Ce bine arata

laura_n 1

16.08.2013, 16:43

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon in foietaj cu garnitura de legume