Somon si legume in stil chinezesc

de Oana in Somon, 4 Dec 2009 | 8477 vizualizari

COMENTARII (13)

liana_geicu 1

04.12.2009, 23:21

mooa! ce bine arata! imi ploua in gura!

crisad 1

05.12.2009, 08:35

vreau si euuuuuuuuuuu

pana_luminita 1

05.12.2009, 10:18

Oana 1

05.12.2009, 10:34

Mai am o portie mica, cine mai doreste, cine mai pofteste?? Sunt lesinata dupa taieteii de orez

rivka 1

05.12.2009, 10:38

asta e o mancare care si mie imi place sa o mananc ,

luminita20_2006 1

05.12.2009, 11:05

oana o sa lesin pe aici......cu bunatatile astea

Oana 1

05.12.2009, 12:34

Fata, nu lesinati Se face usor de tot

rivka 1

05.12.2009, 15:27

arata chiar ca te ia cu lesin de pofta asa colorat si vesel.
sunt bune mancaruruile astea, nu te mai opresti din mancat

crisad 1

05.12.2009, 16:57

ionix 1

05.12.2009, 18:59

ador somonul... foarte bine arata si cred ca-i tare gustos

ramo_cata 1

05.12.2009, 19:18

o pun la favorite si am sa fac si eu ..cred ca-i tare buna...

MazdaRX8 1

08.12.2009, 12:39

Pana la urma, legumele trebuie sa se inmoaie sau sa fie al dente, adica putin crocante (e o contradictie!!!!!!!)?????

Oana 1

08.12.2009, 13:53

Mazda, cum vrei tu! Adica al dente sunt putin inmuiate si totusi crantanesc, ai inteles? Exact cum sunt cele din preparatele chinezesti de la restaurant.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]