Spanac cu pui si ou

de Oana in Pui, 19 Noi 2009 | 40676 vizualizari

COMENTARII (6)

luminita20_2006 1

20.11.2009, 11:16

nu am mai mancat asa cevapot sa vin si eu la o prtie?

rivka 1

20.11.2009, 11:32

ce bun e ...

Oana 1

20.11.2009, 12:05

E foarte bun, incercati! mama mea facea spanacul ca pe o mancarica, cu sos de rosii, tare buun, iar nasa mea m-a invatat sa-l fac si asa, este excelent!

ANCA 1

20.11.2009, 16:38

la fel il fac si eu, dar nu-l mai las in oala la oparit , se inmoaie si-l scot repede, sa nu 'plece' vitaminele, ca mai sta si pe foc nitel

Oana 1

20.11.2009, 16:55

Da, Anca, cred ca am zis mult 5 minute...la fel, il bag si cand se inmoaie frunzele il scos din apa

Tuxedo 1

13.01.2014, 01:39

cred ca mai bine se fac ouale poshate, adica ochiuri fierte in apa , dietetic !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]