Spuma de capsune

de divainbucatarie in Dulciuri, 9 Mai 2011 | 4494 vizualizari

COMENTARII (43)

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:01

Multumesc Gaby!

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:01

Multumesc Mona!

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:02

Si al meu era Corina pe lista celor preferate!

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:02

Multumesc Cris2711!

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:03

Multumesc Miuta!

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:03

Mihaela cu placere!

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:04

Rocsi si pt tine am, doar am cumparat 3 kg de capsune...

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:04

Multumesc Vladimir!

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:04

Multrumesc Dya!

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:04

Multumesc Deyutzki!

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:05

Multumesc Nilguin!

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:05

Multumesc kamy!

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:05

Multumesc Anamaria!

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:06

Multumesc Eduard!

divainbucatarie 1

11.05.2011, 08:07

Multumesc Cristiana_Dana!

housy 1

27.05.2011, 15:18

am facut si eu weekendul trecut...azi cred k fac iar....eu mai adaug un strop de zeama de lamaie....park accentueaza gustul de capsuni......si iar...felicitari pentru modul de prezentare !!!! (iti spun mereu, nu ma pot abtine sa nu observ si apreciez !!!)

divainbucatarie 1

01.06.2011, 14:58

Multumesc Housy!

ArianaBala 1

27.06.2012, 23:03

Doar ce am facut si eu...super, super bunnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]