Stufat de miel

de Bucataras in Oaie, 1 Mai 2009 | 26100 vizualizari

COMENTARII (8)

madi_marin 1

01.04.2010, 12:21

nu am facut niciodata , dar cred ca e foarte bun....cu multa ceapa si usturoi verde......

Oana 1

01.04.2010, 13:12

Abia astept sa fac...sambata

Sylvia 1

01.04.2010, 13:46

Excelent suna, sper sa gasesc usturoi verde pe aici ca o incerc si eu . Bucataras e 1,5 legaturi sau 15 ? cred ca o legatura si jumate ca mi se pare destul . Pornesc in cautare de usturoi verde ...

Bucataras 1

01.04.2010, 14:16

15 la 1,5 kg miel. Uite si o alta varianta, pe blogul Gabrielei, cu 8 legaturi la 1 kg: http://gabrielacara.blogspot.com/2009/04/stufat-de-miel.html

Sylvia 1

01.04.2010, 15:31

Wow am inteles,am vazut si retete de pe blogul Gabrielei si ligheanul cu ceapa . Initial ma gandeam ca nu se poate pune asa multa o fi ceva greseala, acum ma dumiresc ca e farmecul retetei....O incerc neaparat dupa ce gasesc usturoi verde, merci de lamuriri .

Bucataras Medi 1

01.04.2010, 20:26

asa este , stufatul se face cu mult usturoi si ceapa verde..................Paste fara stufat nu se poate.

kukibella 1

16.04.2011, 18:13

delicios

Msclaudish 1

26.04.2012, 21:27

foarte gustos. felicitarii!! inca un vot de la mine pt tine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de oaie in vin rosu