Supa de pui chinezeasca

de Sylvia in Supe, 5 Feb 2010 | 20106 vizualizari

COMENTARII (7)

Oana 1

05.02.2010, 15:36

Prima!

Sylvia 1

05.02.2010, 16:26

S-a facut o portie mare !

ala_oancea 1

05.02.2010, 16:59

Foarte bine arata N-am mancat niciodata si chiar am o reteta pe care vroiam sa o incerc. A mia mai contine si alune Sigur am sa fac si eu

Bunica 1

05.02.2010, 19:49

Ce sa faci ? Primul anuntat , primul servit. La prima strigare Sylvia a si oferit o portie mare. Fa si tu portiile mai mici sa ajunga la toata lumea ! Supa cu ghimbir n-am mancat , dar nu ma dau in laturi sa gust.

Adinacarla 1

05.02.2010, 21:40

as incerca si eu

mihaelar63 1

05.02.2010, 22:57

precis e buna , asa fac si eu folosesc taiteii si arunc pliculetele cu condimente .

Sylvia 1

06.02.2010, 12:28

Multumesc pentru aprecieri, ghimbirul are un gust foarte prountat, trebuie folosit in cantitati f mici. Este foarte sanatos insa pt actiunea sa anticancerigena si stimulatoare a imunitatii, eu gatesc des cu el.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa simpla, de chimion