Tajina de miel cu caise

de yafa in Oaie, 8 Sep 2010 | 6779 vizualizari

COMENTARII (20)

mena29 1

08.09.2010, 07:20

Ce bine ca m-am trezit asa de repede ca am ajuns prima si ma pot servi cu cat vreau

Julie 1

08.09.2010, 07:51

Mai usor, Mena!ca vreau si eu sa gust din asa ceva!

Bunica 1

08.09.2010, 07:56

Heiiiiii ,mai sunt si eu pe-aici ! Mena , nu lua tot ! Foarte interesanta reteta ! Sa dau repejor 5 furculite si sa o trec la favorite

Sidy 1

08.09.2010, 08:11

Bineinteles ca am sa o trec la favorite \
Mi se pare foarte gustoasa... Am 5 furcute de dat...

yafa 1

08.09.2010, 09:03

Multumesc mult fetelor,promit ca ajunge la toate.

gaby_duceag 1

08.09.2010, 09:04

arata de nu se poate!

yafa 1

08.09.2010, 09:27

Gaby iti promit eu ca se poate! Multumesc mult

Laly 1

08.09.2010, 11:24

macar o caisa mai ai si pentru mine?

silvi0ara 1

08.09.2010, 12:09

Oooo,ce bunatate,si eu vreau.

Corinuta 1

09.09.2010, 00:14

ce delicatesa!

yafa 1

09.09.2010, 13:44

Va poftesc pe toate la masa, va astept cu drag, multumesc mult

Sylvia 1

13.09.2010, 10:09

Vai ce bineeeee arata imi era dor de bunatatile tale

Samira 1

26.12.2010, 19:42

Tadjine-ul alaturi de Couss- Couss, sunt mancaruri pe care le gasim in bucataria tarilor din Magreb; sub acest nume Tadjine-ul preparat in Maroc difera mult de cel preparat in Algeria sau Tunisia . Regret dar, aceasta reteta nu este specifica Marocului!

yafa 1

21.02.2011, 16:57

Silvia scuza-mi intarzierea raspunsului, multumesc mult

yafa 1

21.02.2011, 16:59

Samira, Marocul nu face parte din Magreb? uite eu am mancat aceasta tajina in Maroc si mi-a placut foarte mult....facuta de marocani, tipica ....LOL

aziz 1

21.02.2011, 17:01

yafa ti-ai luat-o si tu se vede de la samira

adry88 1

08.05.2011, 16:17

loredanaziz 1

10.10.2012, 22:11

eu stiu ca tajin-ul se prepara in vase speciale de lut

yafa 1

05.02.2013, 19:38

Aziz, ce sa-i faci daca nu stim mai nimic din bucatarie....

yafa 1

05.02.2013, 19:39

Eduard, multumesc

Loredana, tajin se numeste si vasul dar si preparatul, daca nu ai vasul poti oricum sa faci tajin(preparatul)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel