Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci

de housy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2010 | 9332 vizualizari

COMENTARII (9)

giuliana 1

01.12.2010, 13:48

arata bine chiar daca nu ma prea impac cu parizerul

housy 1

01.12.2010, 13:52

poti pune sunca de pui in loc de parizer eu am ales varianta ceva mai ieftina

kamy 1

01.12.2010, 14:05

si eu face super buna 5f

ela 1

01.12.2010, 14:17

Mitinita 1

01.12.2010, 15:05

as face si eu cu sunca,nici mie nu prea-mi place parizerul.arata bine

housy 1

01.12.2010, 15:10

in mod normal nici eu nu ma omor cu parizerul, dar la astfel de tarte merge bine, dupa mine. nu se simte oricum foarte tare gustul lui, in combinatia asta. sunca poate fi folosita cu succes, mai ales una de pui. Bafta!!

La Ancuta 1

01.12.2010, 16:25

imi place cum arata

MotanLaOale 1

02.12.2010, 12:28

super

tanyapatap 1

04.12.2010, 16:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu somon