Tarta cu pere si ciocolata

de lilik in Prajituri, 7 Dec 2010 | 4386 vizualizari

COMENTARII (24)

kamy 1

07.12.2010, 18:54

para....fructul nr.1 pt mine faina tarta 5f

Rocsi 1

07.12.2010, 19:07

sigur imi place

ionix 1

07.12.2010, 19:09

super

AndreeaMaria 1

07.12.2010, 19:09

yam yam

giuliana 1

07.12.2010, 19:16

Teo 1

07.12.2010, 22:01

perele au cazut in compozitie?

Dana_Retetegg 1

07.12.2010, 22:17

Dana Cristea - pusikmea 1

07.12.2010, 22:37

ce faina e, zici ca-i prajitura cu bombite de branza

ela 1

07.12.2010, 22:42

mihaelar63 1

07.12.2010, 22:49

si pentru mine perele sunt pe primul loc .

lacrimioara 1

07.12.2010, 23:36

super

LUK 1

07.12.2010, 23:57

Sidy 1

08.12.2010, 07:45

Liliiiiiii vreu si eu din bunatatea asta

RuxyRux 1

08.12.2010, 08:37

Lilik...o splendoare!

lilik 1

08.12.2010, 08:37

serviti serviti k ce bunatate eee

gaby_duceag 1

08.12.2010, 08:38

foarte fain arata!!!

lilik 1

08.12.2010, 08:39

Teo cand compozitia din tava incepe sa creasca in cuptor acopera perele si raman pe undeva prin mijloc.

lilik 1

08.12.2010, 08:40

merci gaby

MotanLaOale 1

08.12.2010, 09:27

bine arata si ce buna trebuie sa fie

silvi0ara 1

08.12.2010, 10:00

Arata tare bine,am vazut si eu reteta si ma bate gandul sa o fac.Bravo.

lilik 1

08.12.2010, 10:17

e un deliciu
multumesc motan,silvioara

Ligia Bxl 1

15.12.2010, 17:44

foarte buna

lilik 1

15.12.2010, 19:15

merci Ligia

bijoux 1

02.11.2011, 14:47

am facut tarta este delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura RIGO-JANCSI