Telemea mixta oaie-vaca

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2012 | 9836 vizualizari

COMENTARII (37)

Sim0na 1

11.09.2012, 09:28

@Gurita
@Mihaela, ptr tine, expediez

Sim0na 1

11.09.2012, 09:30

@Bucataras, o voi intreba de soacra`mea ce tip de cheag foloseste si iti voi spune. Concentratia o gasesti pe fiecare plic de cheag.. si este in functie de tipul de lapte. Voi reveni cu amanunte.

Sim0na 1

11.09.2012, 09:30

@Bucataras, cheag-ul il gasesti si la farmaciile veterinare..

_Alina_ 1

11.09.2012, 10:31

minunata

adry88 1

11.09.2012, 10:52

foarte buna

Rocsi 1

11.09.2012, 11:01

Super!

angyb 1

11.09.2012, 12:26

daca tot ai facut asa multa trimite si la noi un pic

Sim0na 1

11.09.2012, 12:40

@rhapsody, multumesc
@eduard_09, multumesc
@rocsi_1612,
@angyb, iti trimit si tie!!

scortisoara 1

11.09.2012, 13:51

Ador telemeaua ! Super! Bine ai facut ca ai postat reteta!

Bucataras 1

16.09.2012, 20:48

cit timp ai lasat la separat?

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:46

Sim0na 1

17.09.2012, 08:19

Scortisoara, multumesc!
Bucataras, la separat a stat cam juma de ora... oricum se vede cum se ridica braza si ramane zerul.. Acum cred ca depinde si de cheag.. La scurs a stat de seara pana dimineata.. cca 12 ore!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rapid din aluat de foetaj