Tort Craciun

de CameliaR in Dulciuri, 26 Dec 2016 | 4122 vizualizari

COMENTARII (28)

Adele 1

26.12.2016, 20:09

Andra_Constantinescu 1

26.12.2016, 20:09

Super!

Constelatialeu 1

26.12.2016, 20:13

Rosu sa-l placa mosu...

MotanLaOale 1

26.12.2016, 20:15

frumos

Merisor 1

26.12.2016, 20:16

Tare frumos!

Rocsi 1

26.12.2016, 20:21

Eheee, ce tort frumos ai pregatit tu pentru Craciun!

CameliaR 1

26.12.2016, 20:31

Multumesc!

Rahela Velicu 1

26.12.2016, 20:34

diaconta 1

26.12.2016, 20:46

Cat e de frumos

T I M E A 1

26.12.2016, 20:59

Minunat!

cristinutanicolita 1

26.12.2016, 21:11

Frumos si delicios!

daniastefania 1

26.12.2016, 21:12

Ce frumos e!

CameliaR 1

26.12.2016, 21:33

Multumesc!

deyutzky 1

26.12.2016, 21:41

Frumos si delicat!

Gherca Daniela 1

26.12.2016, 21:51

foarte frumos!

Adi 1

26.12.2016, 22:25

Foarte frumos!

CameliaR 1

26.12.2016, 22:28

Multumesc din suflet!

Bucataras Diana 1

27.12.2016, 08:58

katty 1

27.12.2016, 09:15

Minunat tort!

CameliaR 1

27.12.2016, 10:33

Multumesc frumos!

RuxyRux 1

27.12.2016, 11:41

Exceptional, de revista, felicitari!

CameliaR 1

27.12.2016, 11:51

Multumesc!

simona72 1

27.12.2016, 14:13

Cât e de frumos și elegant!

CameliaR 1

27.12.2016, 14:26

Multumesc!

mihaelar63 1

03.01.2017, 07:45

Cu adevarat elegant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort “Medovik” a la Natalia