Tort cu crema mascarpone si mousse de capsuni

de Criss in Torturi, 2 Feb 2012 | 9615 vizualizari

COMENTARII (36)

Lau 1

03.02.2012, 08:37

superb arata

Teo 1

03.02.2012, 09:20

Criss, imi place!se desprinde usor folia?se ''rupe ''cumva pe undeva ciocolata?vreau sa incerc demult si nu aS VREA SA RATEZ!

diaconta 1

03.02.2012, 09:49

Teo si eu am avut emotii cu banda de ciocolata,dar mi-a iesit foarte bine.folia se desprinde usor dupa ce se intareste ciocolata.
nu se rupe daca o pui pe tort cat este inca maleabila,dar suficient de tare cat sa nu curga

diana_k 1

03.02.2012, 09:56

super tortul!!

Criss 1

03.02.2012, 11:27

Teo, si eu am avut emotii, fiind prima incercare insa ciocolata nu s-a rupt. Trebuie sa folosesti ciocolata amaruie, nu cu lapte pentru ca aceea nu stiu in ce masura se intareste. Trebuie sa simti ca s-a intarit ciocolata si incep sa desprinzi usor folia. Se desface usor, nici n-am crezut ca va fi atat de usor.

mena29 1

03.02.2012, 12:42

corina241 1

03.02.2012, 19:34

MINUNAT

anomisana 1

03.02.2012, 20:36

Superb acest tort.

iry-gabriela 1

04.02.2012, 13:32

arata fff bine

VERONICA2607 1

14.02.2012, 14:27

favorit scie pe el.....felicitari

gaby_duceag 1

06.06.2012, 12:55

Eu nu vazusem asta.Cat de frumos este!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]