Tort cu crema mascarpone si mousse de capsuni

de Criss in Torturi, 2 Feb 2012 | 9686 vizualizari

COMENTARII (36)

Lau 1

03.02.2012, 08:37

superb arata

Teo 1

03.02.2012, 09:20

Criss, imi place!se desprinde usor folia?se ''rupe ''cumva pe undeva ciocolata?vreau sa incerc demult si nu aS VREA SA RATEZ!

diaconta 1

03.02.2012, 09:49

Teo si eu am avut emotii cu banda de ciocolata,dar mi-a iesit foarte bine.folia se desprinde usor dupa ce se intareste ciocolata.
nu se rupe daca o pui pe tort cat este inca maleabila,dar suficient de tare cat sa nu curga

diana_k 1

03.02.2012, 09:56

super tortul!!

Criss 1

03.02.2012, 11:27

Teo, si eu am avut emotii, fiind prima incercare insa ciocolata nu s-a rupt. Trebuie sa folosesti ciocolata amaruie, nu cu lapte pentru ca aceea nu stiu in ce masura se intareste. Trebuie sa simti ca s-a intarit ciocolata si incep sa desprinzi usor folia. Se desface usor, nici n-am crezut ca va fi atat de usor.

mena29 1

03.02.2012, 12:42

corina241 1

03.02.2012, 19:34

MINUNAT

anomisana 1

03.02.2012, 20:36

Superb acest tort.

iry-gabriela 1

04.02.2012, 13:32

arata fff bine

VERONICA2607 1

14.02.2012, 14:27

favorit scie pe el.....felicitari

gaby_duceag 1

06.06.2012, 12:55

Eu nu vazusem asta.Cat de frumos este!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]