Tort cu dragoste

de leoflori in Torturi, 11 Oct 2009 | 23360 vizualizari

COMENTARII (38)

Miha 1

11.10.2009, 12:43

LA MULTI ANI sotului!

leoflori 1

11.10.2009, 12:47

sar'na Miha

rivka 1

11.10.2009, 13:31

foarte frumos, si la multi ani felicitari!

leoflori 1

11.10.2009, 13:36

Rivka, multumim

rivka 1

11.10.2009, 14:02

cum ai facut inimioarele?

ANCA 1

11.10.2009, 14:18

la multi ani sotului, cred ca e delicios tortul!

leoflori 1

11.10.2009, 14:23

Anca, multumesc! chiar daca e alba, este cu muuuulta ciucalata! iti trimit o felie virtuala

leoflori 1

11.10.2009, 14:26

pt. Rivka :am topit ciocolata menaj(200 gr) la bain-marie, am intins-o pe hartie de copt si cand s-a racit, am decupat inimioarele cu forma pt. fursecuri (pe care am folosit-o si la galuste) unele s-au mai rupt, dar in final mi-au ramas destule pt. decorat.
sper ca ti-am fost de folos

klausenburger_adica Lacrima 1

11.10.2009, 14:55

la multi ani sotului tau...si eu am aceeasi problema cu ciocolata. pe de o parte e de proasta calitate, pe de alta e si veche si daca prinzi una care s-a mai si topit si reintarit in magazin ai multe rateuri in decoratiunile cu ciocolata. ma intreb daca nu exista o firma care vinde ciocolata "industriala" cum folosesc adevaratii cofetari? stiti vreuna din voi de asa ceva? multumesc

leoflori 1

11.10.2009, 15:43

Klausenburger, multumesc! esti invitata mea la un mare felio!

leoflori 1

11.10.2009, 15:43

Adinuta, multumesc!

rivka 1

11.10.2009, 16:02

multumesc

Oana 1

11.10.2009, 16:17

Ooo, ce frumooos! La multi ani sotului, Flori, sa fie sanatos!

leoflori 1

11.10.2009, 18:25

Oana, iti multumesc! iti trimit o felie mare pt.pitici. te puppp

leoflori 1

13.10.2009, 08:40

o, dany,

leoflori 1

16.10.2009, 20:52

nu Ioana, nu e nevoie de praf de copt. iese destul de consistent si creste fara probleme daca respecti pasii (batut ouale+zaharul 10 minute, faina cernuta....)

leoflori 1

16.10.2009, 22:02

spor la treaba,Ioana! pt.mai multe detalii uita-te si aici: http://bucataras.ro/retete/1026/tort_de_ciocolata_alba_si_frisca.html
am explicat cu foto fiecare pas.
te vei descurca sigur. succes!

leoflori 1

17.10.2009, 08:51

Larisa,multumesc! pt.inimioare de cioco, vezi mai sus, i-am raspuns Rivkai, raspunsul nr.8 parca.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu ciocolata alba si jeleu de zmeura