Tort cu piersici

de AndreeaJ in Torturi, 1 Feb 2011 | 9396 vizualizari

COMENTARII (26)

diaconta 1

01.02.2011, 19:20

superb arata iar crema o fac si eu si stiu ca-i delicioasa

aziz 1

01.02.2011, 19:31

superbbbbbbbbbbb

Rocsi 1

01.02.2011, 19:37

minunat

La Ancuta 1

01.02.2011, 19:42

frumos si delicios

ela 1

01.02.2011, 19:59

super arata...si delicios

AndreeaJ 1

01.02.2011, 20:01

Diaconta, aceasta crema este intr-adevar delicioasa!

AndreeaJ 1

01.02.2011, 20:01

Aziz, multumesc!

AndreeaJ 1

01.02.2011, 20:02

Este un tort atat de usor si racoros...mai ales ca are si un pic de alcool, rom...

Mihaela11_jo 1

01.02.2011, 20:06

Foarte aromat si aspectuos
Am mancat pentru prima oara physallis in Egipt la Taba si sunt foarte bune; in l.araba se numeste "harankash" si este recunoscut in lumea medicala pentru activitatile sale anti-oxidante si anti-infectioase; se spune ca incetineste imbatranirea!!!

Teo 1

01.02.2011, 20:17

frumos arata alb-maro!

madi_marin 1

01.02.2011, 20:19

superb, delicios.....

AndreeaJ 1

01.02.2011, 20:38

Mihaela, acum imi dau seama ca exista physallis si la noi in tara. Imi aduc aminte cand eram la bunica mea si gaseam din astea pe camp si ziceam ca sunt otravitoare, niciodata nu le mancam! Sincera sa fiu, sunt tare curioasa sa vad daca e vreo diferenta intre ele. Si imi aduc aminte ca erau si portocalii si rosii! Popular le zicea "Poalele popii"

AndreeaJ 1

01.02.2011, 20:38

Teo, si mie mi-a placut contrastul acesta!Tare frumos. Insa aroma e teribila!

mamaieelena 1

01.02.2011, 21:23

bun deosebit

LUK 1

01.02.2011, 21:29

ce frumos e...de bun ce sa mai zic...delicios

gaby_duceag 1

01.02.2011, 21:34

minunat! as papa si eu , sectiunea e

zaharia_mihaela2005 1

01.02.2011, 22:44

delicios

AndreeaJ 1

01.02.2011, 23:17

Am servit acest tortulet de Craciun alaturi de nasii nostri. Desi toti am gustat din toate aflate pe masa de Craciun, nu am putut rezista sa nu gustam atunci si o feliuta din tortul acesta. Si nu ne-a picat deloc rau, caci tortuletul a fost foarte usor si racoritor.

nadina73 1

01.02.2011, 23:52

super,la favo ,arata grozav de bine,cat de spre gust

MIUTA 1

02.02.2011, 00:40

Super bun si arata extraordinar de bine

Sidy 1

02.02.2011, 07:40

D-E-L-I-C-I-O-S asa cum spui Felicitari !

Criss 1

02.02.2011, 08:57

Delicios! Merge direct la favorite.

DIANA B 1

02.02.2011, 10:03

Arata BESTIAL !

elena1988 1

02.02.2011, 13:10

arata extraordinar de bine, felicitari bagate la un curs de cofetar

jolygina 1

02.02.2011, 13:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort in straturi cu mijloc de bezea