Tort Cupidon

de Miha in Torturi, 14 Feb 2010 | 9599 vizualizari

COMENTARII (67)

Miha 1

08.04.2010, 15:36

La congelator am dat doar cateva minute, pana s-a intarit stratul de cioco. Merge si crema cu gelatina, desigur, nu vad de ce sa nu. Doar ca eu as pune stratul de crema cu gelatina sub cel de crema cu lapte. E mai ferm si va sustine mai bine tortul.

epurasha2bb 1

10.04.2010, 09:45

mersi miha, eu am lasat mai mult un pic sa fiu sigura.Oricum e super delicioasa crema de lapte mersi mult, sa-ti dea D-zeu sanatate.Am urmat exact pasii descrisi de tine si mi-a iesit perfect.Numai ca atunci cand am turnat gelatina deasupra s-a cam impratsiat crema de lapte, acum om vedea ce a iesit.

Miha 1

10.04.2010, 11:08

ce gelatina?

RuxyRux 1

13.02.2011, 22:20

Wowwwwwwwwwwww!!!!

Dana_Retetegg 1

13.02.2011, 22:37

Ligia Bxl 1

13.02.2011, 22:53

o frumusete de bunatate

adasev12 1

14.02.2011, 00:55

f frumos

Mihaela11_jo 1

14.02.2011, 07:46

Savoare si delicatete

T I M E A 1

19.01.2012, 00:22

Foarte frumos...Cata rabdare ai
Toate torturile tale sunt deosebite.

Miha 1

19.01.2012, 09:51

Multumesc!

mamaieelena 1

11.02.2012, 15:58

foarte frumos

Miha 1

11.02.2012, 16:26

Multumesc!

Miss_B 1

13.02.2012, 20:19

Superb

kukibella 1

25.02.2012, 19:45

wow ce bine arata ,felicitari

Miha 1

26.02.2012, 21:20

Multumesc!

iunik 1

14.03.2013, 00:14

wow,fara cuvinte

abstract01 1

18.12.2013, 17:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]