Tort de bezea cu coacaze

de Sylvia in Torturi, 8 Feb 2010 | 7515 vizualizari

COMENTARII (12)

Teo 1

08.02.2010, 20:39

cat de dornica sunt sa incerc retete pe care nu le-am facut sau mancat niciodata, dar ce dezamagita sunt ca nu gasesc: ''piure de castane '', diferite feluri de branza ''coacaze''si multe altttttte ingrediente! va invidiez!

danygospodina 1

09.02.2010, 00:23

Suuuper. Si eu l-am vazut. Dar al tau arata mult mai bine!

Bunica 1

09.02.2010, 08:53

Tort de bezea? Nuuuuuuu, de belea ca nu te-ai mai opri din mancat !

Sylvia 1

09.02.2010, 14:57

Teo sa stii ca am vazut si in Romania, de ex la Kauffland ca au si mascarpone si ricotta si tot felul de branzeturi. Coacaze vezi de ex ca poate gasesti congelate, nu sunt chiar ca si cele proaspete dar sunt super ok

Sylvia 1

09.02.2010, 14:58

Dany multumesc, esti tare draguta ca eu chiar nu sunt specialista cu torturile

Sylvia 1

09.02.2010, 14:59

Bunica, aveti drepatet e putin mai greu de facut da e f bun . Azi execut iepure la cuptor si l-am impanat cu slaninuta si usturoi dupa sfatul dat la o reteta, va zic cum a iesit.

danygospodina 1

09.02.2010, 17:35

Poate nu prea ai mai facut, dar de iesit, ti-a iesit super.

Oana 1

09.02.2010, 17:55

Ce bine arata!!

ionix 1

09.02.2010, 17:56

delicios

Sylvia 1

09.02.2010, 22:13

Ma bucur ca va place servesc cate o feliuta la invitati

dicarmencitta1957 1

22.02.2010, 17:53

Super arata,l-am trecut la favorite.

Panacris 1

23.09.2019, 21:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

ieri la 08:46

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

pe 23.04 la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de zmeura, de ciocolata si glazura de ciocolata alba